Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Play-Off Maçları 19 Eylül Stadında
Ordu 1. Amatör kümede mücadele eden ekiplerin Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkma maçları İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile 19 Eylül stadyumuna alındı.

Play-Off Maçları 19 Eylül Stadında

Bir üst tura çıkma mücadelesinde yarı final oynamaya hak kazanan Ünye 1957 spor ile Kumruspor arasında oynanacak maç yarın (Çarşamba) günü saat 16:00 da Ordu 19 Eylül stadında alındı. Normalde Amatör maçların Durugöl stadında oynandığı ancak final maçları olması dolayısıyla taraftarların bu maçlara ilgisinin fazla olacağından dolayı emniyetin sağlanması açısından Ordu il Spor Güvenlik kurulu 25.04.2017 tarih ve 2017/05 karar no ile kalan maçların 19 Eylül stadına alındığı bildirildi.

Böylelikle yarı final müsabakaları 25.04.2017 Çarşamba günü Final maçı ise 30 Mayıs 2017 Pazar günü Ordu 19 eylül stadında oynanacağı bildirildi.

Konuyla alakalı bir basın açıklaması yapan Ünye 1957 spor basın sözcüsü ve Belediye başkan yardımcısı Erhan Eren “Bir yıl emek veren takımların son final maçlarında yaşanan olaylar dolayısı ile haksızlığa uğramaması, taraftarların rahat maçlara gelebilmeleri ve güvenlik önlemlerinin iyi olması dolayısıyla Ordu İl Spor Güvenlik kuruluna bir dilekçe ile müracaat ettik. Bildiğiniz gibi son maçımızda istenmeyen olaylar çıktı, oyuncularımızın ve taraftarımızın sağ duyusu sayesinde olaylar fazla büyümeden önlendi. İl spor güvenlik kuruluda böyle bir karar vererek maçların ciddiyetini ve önemini bir kez daha göstermiştir” dedi.

Yarın 19 Eylül stadında oynanacak olan Ünye 1957 spor ile Kumruspor müsabakasına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz, çünkü biz birlikte daha güçlüyüz” dedi.     




Kaynak: Play-Off Maçları 19 Eylül Stadında

Editör: Ünye Vizyon Gazetesi

Bu haber 5163 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI